Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

örgüda yangın çıkması halinde kıvılcım ve yaman yangın kapısı sebebiyle özelliklerine rabıtlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın yahut diğer acil durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak muhtevain mutasavvertır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik veya sert kabil malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği parçalanmamış örgülarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten bünyelarda bulunacak isim sayısına demetlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da peşış gösterecektir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan bütün değmeslekkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Açılıp - kapanma kârlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu perese kontrolör edilmelidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin cereyan etmek üzere tasarruf amacına ve kullanan koca skorsına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Ayrıca Yangın Kapısının üzerinde mevcut panik pas kilit sisteminin de sorunsuz çalıştığından emin olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen gerçek malum bapnın yangın kapısı tehlikee peklik seviyesidir. Bu nâre metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page